Graham Beck opent exclusieve bubbelbar

Wijnhuis Graham Beck heeft een eigen bubbelbar geopend op landgoed Steenberg in Constantia. De wijnbar met de naam Gorgeous past perfect bij de chique locatie.

‘Gorgeous’ was het stopwoord van wijnmaker Graham Beck, die in juli 2010 is overleden. De wijnbar is net zo gorgeous als de naam doet vermoeden. De inrichting ademt tijdloze elegantie, van de muurbekleding van Vivienne Westwood tot de designverlichting boven de bar. Gasten kunnen ontspannen in de lounge-ruimte of aan de prachtige marmeren bar.

Bij een selectie van prijswinnende Méthode Cap Classique worden verrukkelijke canapés geserveerd, speciaal voor Gorgeous ontwikkeld door chef Garth Almazon van restaurant Catharina, gevestigd op dezelfde locatie. Op het menu staan verse oesters uit Saldanha Bay, gepocheerde gamba’s en kroketjes van groene asperge en risotto met geitenkaas. De canapés zijn, net als het overheerlijke nagerecht, speciaal ontwikkeld om perfect bij de mousserende wijnen van Graham Beck te passen.

In de bubbelbar wordt uitsluitend mousserende wijn van Graham Beck geschonken, de wijn kan worden besteld per glas (prijzen vanaf 40 Rand per flute) of per fles (prijzen vanaf 200 Rand). Gasten kunnen ook kiezen voor bijzondere wijnen: Graham Beck Brut, een van de drie vintage cuvées of het vlaggenschip van het wijnhuis, de Cuvée Clive.

De bubbelbar is open van lunch tot laat, zeven dagen per week. Reserveren is niet mogelijk.

Gorgeous is de nieuwste uitbreiding van het Steenberg Estate, onlangs door lezers van het Amerikaanse tijdschrift Condé Nast Traveler uitgeroepen tot een van de honderd Top Experiences in the World. Steenberg biedt een prijswinnend hotel, een wellness-spa en een golfbaan met 18 holes, restaurant Catharina en bistro Sixteen82.

Tokai Road Constantia
Telefoon +27 (0)21 713 7177
E-mail info@gorgeousbygrahambeck.com
Internet www.gorgeousbygrahambeck.com
Twitter @GorgeousbyGB
Facebook @Gorgeous by Graham Beck
GPS 34º04’17.90 S, 18º25’30.83 E.

Deel.

Uw commentaar