Ontdek Zuid-Afrikaanse schatten

04sep2017

Parels uit Paarl, juwelen in Stellenbosch, Swartlandse natuurschatten, prachtig robijnrood en witgoud. We nodigen u graag uit voor een Suid-Afrikaanse skattejag in wijn.

Ondertussen heeft Zuid-Afrika een volwassen status bereikt in de Nederlandse wijnwereld. Chenin en pinotage behoeven geen basisles meer, als professionals delven we liever in de diversiteit van Zuid-Afrika. Wines of South Africa organiseert dan ook vol trots een proeverij op maandag 4 september waar u de diepte in kunt. Meer dan 150 flessen, van icoonwijnen tot onverwachte genoegens. We zetten verschillende routes voor u uit, waarbij de diversiteit van Zuid-Afrika zal schitteren. Wines of South Africa; Welcome to our World of Discovery!

17 producenten zullen zelf de reis maken om u op uw speurtocht te begeleiden, tevens zal sommelier Niek Beute een tafel presenteren met de winnaars van het Perswijn Zuid-Afrika concours.

Om 15 uur zal Winematters een selectie uit het aanbod van de veilingwijnen van het 2017 Cape Winemakers Guild Auction in de aangrenzende zaal aanbieden. Inschrijving daarvoor verloopt exclusief via Udo Göebel van Winematters (udo@winematters.nl).

We verwelkomen u graag!

12h00 - 18h00, 4 September 2017
Bij Zoku Amsterdam

Wines of South Africa werkt samen met Bottlebooks voor een digitale catalogus. Stel met deze handige tool uw eigen proeflijst samen.

  Registreren

  Alleen toegangkelijk voor wine professionals

  * verplicht

  Categorie*:

  Input deze code*: captcha

  Deel.

  Uw commentaar